Általános szerződési feltételek

 1. Hirdetést csak regisztrált tag adhat fel, melyhez belépés szükséges. 
 2. A regisztráció díjmentes.
 3. Aktuális hirdetési tarifánkat itt találja.
 4. Ingatlanközvetítők NEM hirdethetnek az oldalon.
 5. A weboldalon kizárólag az ingatlan (Földhivatali tulajdoni lapon bejegyzett) tényleges tulajdonosa, vagy pl. ingatlanfejlesztõ, újépítésû ingatlanok beruházója, vagy ilyen ingatlanok kizárólagos értékesítésével megbízott (jogi)személy adhat fel hirdetést. (nem ingatlanközvetítő).
 6. Amennyiben a 3. pont követelményei nem teljesülnek, a hirdetés feladója részére 40.000 forint, azaz Negyvenezer forint hirdetési díjat kiszámlázunk és a hirdetés(eke)t azonnal töröljük. A hirdetés feladója a hirdetésben megadott e-mail cím és/vagy telefonszám előfizetője/tulajdonosa.
 7. Az oldalon feladott díjmentes hirdetések azonnal, a fizetett hirdetések az összeg beérkezése után jelennek meg.
 8. Minden ingaltan csak egyszer szerepelhet az adatbázisban. 
 9. A hirdetésekhez feltöltött képeken semmilyen logo, webcím vagy egyéb felirat nem szerepelhet, különös tekintettel más hirdetőportálok vagy ingatlanirodák logoira. Ezek a fényképek értesítés nélkül törlésre kerülnek!
 10. A hirdetés szövegében és címében nem szerepelhet:
  • telefonszám
  • e-mail cím
  • weboldal cím (kivétel a maganszemelytol.com oldalra mutató linkek)
  Ezeket az adatokat a regisztrációnál pontosan kell megadni, így automatikusan a megjelennek a megfelelő helyeken.
 11. A maganszemelytol.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget:
  a portálon elhelyezett ingatlanhirdetések, reklámok és egyéb anyagok helyességéért vagy valódiság tartalmáért, valamint a belőlük eredő harmadik személynek okozott károkért az esetleges támadások (vírus, hacker), internetszolgáltató, szerverhiba, vagy a tartalom használatából származó károkért, veszteségekért és követelésekért.
 12. Fenntartjuk a maganszemelytol.hu portálon elhelyezett hirdetések, reklámok és egyéb anyagok törlésének jogát, az alábbi esetekben:

  - nem tulajdonosi hirdetés,
  - nem ingatlant hirdet az ingatlan rovatban
  - nem a rovatnak megfelelő hirdetés,
  - a hirdetés megtévesztő információt tartalmaz,
  - jogsértést valósít meg a hirdetés,
  - a netikett szabályaiba vagy a jó erkölcsbe ütközik a hirdetés,
  - ugyanazon hirdetést többször adnak fel,
  - megítélésünk szerint a hirdetés tartalma árthat a maganszemelytol.hu portálnak,
  - vagy bárki másnak,
  - a hirdetés túl kevés információt tartalmaz az ingatlanról,
 13. A portál üzemeltetői indokolt esetben segítséget nyújtanak a hirdetések feladásához, de erre nem kötelezhetők.
 14. A portál üzemeltetői a már nem aktuális hirdetések törlésére nem kötelezhetőek, ez kizárólag a hirdetés tulajdonosai tehetik meg.
 15. A díjköteles szolgáltatásokat kizárólag előzetes megrendelés alapján nyújtjuk. A megrendelés után rendszerünk automatikus díjbekérőt küld a megadott email címre, melyben a befizetéshez szükséges információk találhatók. A díjbekérőn szereplő összeg számlánkra való beérkezése után aktiváljuk a megrendelt szolgáltatást, melyről elektronikus számlát állítunk ki a számlázz.könnyen.hu rendszer felhasználásával. Az elektronikus számlával kapcsolatban bővebb információt itt olvashat.
 16. A maganszemelytol.hu üzemeltetőinek jogában áll a szabályzatot be nem tartó felhasználókat előzetes figyelmeztetés után korlátozni, vagy a portálról kitiltani, az általa elhelyezett hirdetések pedig törlésre kerülhetnek.
 17. A maganszemelytol.hu üzemeltetőinek jogában áll a hirdetések, reklámok és egyéb anyagok helyesírási hibáit javítani, de a korrektúra elvégzése nem kötelező az üzemeltetőkre nézve.

Az internetes oldalon szereplő hirdetések, képek, grafikák, tájékoztatók és egyéb anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak. A portálon található tartalom a maganszemelytol.com tulajdonát képezi.

A portáltulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a maganszemelytol.hu portálon lévő bármilyen tartalmat másolni és a nyilvánosság felé újraközvetíteni, még változatlan formában is.

Jelen szabályzatot a maganszemelytol.hu magára nézve kötelezőnek ismeri el, továbbá kötelezi a maganszemelytol.com portálon regisztrált és nem regisztrált felhasználók, tagok, továbbá harmadik személyt ezen szabályzat elfogadására.

Jelen szabályzat el nem olvasása annak be nem tartása alól nem mentesít. Jelen szabályzat visszavonásig érvényes.

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Érvényes: 2011. november 14.