Segítség (FAQ)

Az alábbiakban válaszolunk néhány fontos és gyakran feltett kérdésre. Ha nem talál választ oldalunkkal kapcsolatos kérdésére itt, keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel segítünk Önnek.

Mennyibe kerül a regisztráció a maganszemelytol.hu-n?

Semennyibe. A regisztráció mind az ingatlantulajdonosok, mind a vevők számára teljesen ingyenes.

Mennyibe kerül a hirdetésfeladás?

Biztonságos ez az oldal?

Igen. Ingatlanportálunkat a legmondernebb technológiával védjük és a biztonság fentartásán folyamatosan dolgozunk.

Hogyan találom meg a keresett ingatlant?

Erre több lehetőséget is kínálunk Önnek:

  • A főoldalon található ingatlan gyorskeresővel. Itt csak egy (vagy több) kulcsszót kell megadnia és rendszerünk máris mutatja a megfelelő ingatlanokat. 
  • Bővített keresésre is lehetősége van, ahol többféle keresési kritériumot is megadhat az ingatlankereséshez.
  • Minden hirdetéskategória mellett úgynevezett ingatlan szűrőket helyeztünk el, amik az adott kategória és földrajzi hely ingatlanadati szerint, kívánságra szűrik az ingatlanokat.
  • Irányítószám szerinti keresési lehetőséget is kínálunk. Egyszerűen adja meg a keresett irányítószámot és a légvonal szerinti keresési távolságot km-ben. A találati lista megmutatja azt is, hogy az adott ingatlan milyen távolságra van a keresett irányítószámtól. Az irányítószám szerinti keresés hasznos funkció Budapesten is, de igazán jól vidéken lehet kihasználni, ha egy település környezetében keresünk ingatlanokat.

Elmenthetek ingatlanokat, hogy később visszatérve megtekinthessem őket?

Igen. Ennek a funkciónak a használatához először be kell jelentkeznie felhasználói fiókjába. Ezután indítsa el a keresést. Minden hirdetés mellett talál egy "Kedvencekhez" linket. Erre kattintva a hirdetés bekerül a kedvencei közé és a fiókjában bármikor megtekintheti.

Mit tegyek, ha nem találok megfelelő ingatlant?

Felhasználói fiókjában állítsa be, hogy milyen ingatlnokat keres. Rendszerünk automatikusan és AZONNAL értesítést küld Önnek e-mail fiókjába, ha a paramétereknek megfelelő ingatlant helyeznek el a maganszemelytol.hu portálon. 

Hogyan tudnak a vevők és eladók kommunikálni egymással?

A hirdető döntésétől függően vagy közvetlenül e-mai-ben, telefonon, vagy a weboldalunkon keresztül egy kapcsolati űrlapon, mely a hirdető minden hirdetése alatt taláható hirdetései alatt található "Kapcsoaltfelvétel a hirdetővel" linkre kattintva érhető el. Az eladókank nem kell megjelentetniük nyilvánossal e-mail címüket. A levelezések a felhasználói fiók "Üzeneteim" menüpontja alatt megtalálhatóak.